Jag vet att du inte är bra för mig

Jag vet inte riktigt hur jag landade här. Är alltså på åttonde terminen på juristprogrammet, sitter med tre extrajobb som vill att jag ska jobba, kandiderar till ordförande i Örebro studentkår och är sittande ordförande i en av Örebro studentkårs största sektioner. 
Hade någon frågat mig för tre och ett halvt år sedan vad jag skulle göra nu hade jag nog inte haft ett rätt. Hade nog inte ens förutsatt att jag var på termin åtta. Det är galet hur mycket livet förändras och hur mycket man lär sig om sig själv på vägen. Det är fantastiskt egentligen. 
 
Men ikväll, ikväll är det inte sådär jättefantastiskt utan mer rörigt. Att försöka samordna pluggschema med tre olika tidrapporter kräver nästan mer än vad min tentapluggtrötta hjärna orkar med. Men även om jag klagar, precis som jag gjorde under lunchen idag så är jag ju så nöjd över att jag är här. Att jag får vara här och att jag får vara med om precis just det här. 
 
Nu ska jag försöka organisera upp detta och sen försöka sova bort min feber så att sista dagen med plugg innan tentan blir lite effektivare än denna. 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp