dreams and hope

You will never know... | via Tumblr
Alltså ja, jag är lite rolig ändå. Började dagen med skidåkning med Gabriel, saknat den killen! nu ska vi bara se till att komma i liiiite bättre form till halvvasan. När jag sen kom tillbaka hem blev det en snabb dusch följt av en snabb lunch innan jag var tvungen att skynda till hundarna och sen möta upp Johanna för plugg ett par timmar. Vid fyratiden tog vi bussen in till stan och jag har fixat lakan till togafesten imorgon och färg till hjältefesten på fredag. Okej, det kanske var så att lite smink från Åhlens rea kom med också... 
Men men, sen hem och bara ta det lugnt, tänkte ta en tidig kväll osv. Sen där när jag tänkte sova vid halv tio fick jag för mig att möblera om. Så nu har jag flyttat kring möbler och annat ett tag. Haha. Men måste säga att det blev bra så det var värt det. Det här med att Toker har tentavecka och jag är ensam och uttråkad är lite farligt ibland. 
Nu är det bara tvätta jag måste göra också. Undra om Anna låter mig göra det någon mer gång... Kanske avbokar om jag bokar. Man vet ju aldrig liksom. Haha. (skrattar fortfarande åt gårdagen). 
 
Imorgon blir det skidor vid 9 igen. Så det är bara att ha klockan ställd. Faktum är att jag funderar på om jag ska ställa klockan lite tidigare ändå och läsa en timme innan skidorna. Det är ju gött där vid lunch att redan ha läst en del av det som var planerat att läsas liksom. Har både boken och två artiklar som jag måste ta tag i. 
 
Förutom att hängt framför Ally McBeal och möblerat om har jag även hängt en del på weheartit denna kväll. Så lite bilder får avsluta denna kväll.
😍😍
 
 
"They're all looking for something to believe in. I think that music can be the thing that changes the world"
 
Don't Let The Muggles Get You Down. ✖ | via Tumblr
Allmänt | | Kommentera |
Upp