Spretigt tanklöst, ungefär som vanligt

Inleder ett inlägg som troligen inte kommer bli mindre spretigt än de tidigare. 

Vi har bytt år. Nu är det tydligen 2015. Jag försökte komma på massa saker som ska hända under 2015 men kommer inte på mycket mer än:
- Jag ska flytta
- Jag ska fylla 22. 
Sen ska jag plugga, men det gjorde jag 2014 också, och sen kommer alla vanliga saker hända. Så det är nog inte så stort det där med nytt år faktiskt. Som positiva paret konstaterade på nyårsafton: Nytt år, nya möjligheter att misslyckas. Hahaha nä inte riktigt så hemskt är det inte men när jag går och väntar på ett hemskt tentareultat och Patric sitter med slutveckan med C-uppsatsen är det inte de muntraste miner och tankar för tillfället. 

Men en flytt är på G. Det är helt klart. Jag och Anna ägnade eftermiddagen åt att dela upp allt vi köpt tillsammans och se vad som ska slängas eller säljas. (egentligen ville vi bara slippa plugga).
Imorgon ska jag köpa mer flyttlådor så att jag har plats att packa ner en massa saker, hehe. Den delen av flyttandet är faktiskt ganska rolig. 
Vi köpte en tv för några dagar sedan också. Nöjd tjej! Nu ska det äntligen bli en tv i den där lägenheten. hehe. Det ska bli mysigt. Tiden går så fruktansvärt fort. 20 dagar. Sen går stora lasset. Galet. Men det känns ändå som att vi har koll på läget. Vi vet vad vi ska göra med allt. (Iaf jag och Anna. I nya lägenheten kommer vi ha saker överallt) 
Nä, fixar vi bara hemförsäkringen så är det klart att flytta.
Nä, börjar bli dags att packa ihop och gå ut i kylan, dags att byta lägenhet och se om pojkarna pluggat klart. 
 
Ikväll ska jag inviga mina nya träningsskor. Barnsligt nöjd över det köpet. 

 
Vackert men inte vad jag kallar januari. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp