hur många frysar har ni köpt ikväll?

Haha herregud. Vilken kväll. Jag och Anna har köpt två frysar, baxat upp den ena i hennes lägenhet och den andra i min, köpt godis, börjat äta ur fel påsar utan att nån märker det pga. att vi båda äter på samma godis, och ja, försökt utan lycka att tina upp ett hänglås till en släpkärra, nu gick det dock bra ändå. 

Men vi har skrattat. Fan vad vi har skrattat. Missförså inte, jag hade exempelvis en fantastiskt rolig lördagskväll/natt med andra vänner och tröttskrattade mig igenom hela dagens lunch, men det är något så fruktansvärt skönt med att sitta bredvid en person som känner en så galet bra och bara skratta åt allt. Eller ja, sitta, det går ganska bra att skratta när man släpar en frys längs en lång korridor också. För att det känns så välbekant. Och plötsligt flyttas jag tillbaka, till en annan tid, för många år sedan. När livet på många sätt var enklare, men också på många sätt svårare. 

Men den där känslan får mig att vilja hitta tillbaka till den delen jag saknar från den tiden. Hitta hon bakom ytan igen och kanske släppa några fler in på livet, hitta glädjen i löpningen igen, och sluta krångla till allting. Det är vad jag vill. Samtidigt som jag också bara vill stänga in mig i några veckor.... 
| | En kommentar |
Upp