Pluggis tröttis

Jag är trött på att plugga! (så ikväll blir det fest istället) haha. 
 
Nä men pluggandet sliter, det är en sak som är säker. Och verkar ha utvecklat nåt som börjar likna kronisk extrem huvudvärk också... med ett par onda visdomständer på köpet... för att inte glömma mina tre blåsor i munnen. Livet är helt enkelt helt sjukt bra just nu. Blä.
Så bryter av med lite fadderkickoff inför hösten. Eller jag ska iaf ner och hänga med gruppen på förfesten så får vi se om det blir kåren eller inte. Får se hur min kropp väljer att bete sig. 
 
Johanna drar hem till västerås idag så jag är "själv" i mitt pluggande i fyra dagar nu. Ska passa på och göra en massa tråkiga saker, Typ markera lagar i lagboken, skriva lappar till ekelöf, skriva lathundar. Ja sånt där tråkigt som man inte lär sig så mycket på men ändå tar en jäkla tid. 
 
Anledningen att jag sitter här nu är förresten bara för att jag som vanligt är klar en timme innan utsatt tid så jag har inte så mycket att göra. Hade varit asgött att sova lite men med min tur för tillfället så lär jag vakna med utsmetat smink och hår ala Pippi. Så vi undviker det. Öppnade min roséflaska istället och hällde upp ett glas som jag sen la frysta vindruvor i. Alltså frysta vindruvor. Varför har jag inte upptäckt dom tidigare. Så jäkla goda och asbra att ha som isbitar eftersom det liksom inte blir mer vatten i glaset. av dom. Asbra som godis också. Me like!
 
Detta är min nivå på humor för tillfället. Kan inte sluta skratta åt den. Så sjukt söt. Min nya bakgrundsbild på mobilen ;) 
Ahhahah
Allmänt | | Kommentera |
Upp