Right here

Nu är jag hemma. (för alltid hade jag tänkt lägga till men det kanske inte riktigt stämmer) Men nu är jag hemma, hemma för att stanna här mer än ett par dagar. Jag är tillbaka i Örebro och jag vet inte när jag kommer åka till Värmland igen. Jag är precis där jag vill vara just nu. Jag är precis där jag vill avsluta mitt  2013 och påbörja mitt 2014. 
Jag hade inga nyårslöften inför 2013, eller jo, jag skulle nog träna ordentligt, Det blev ju lite si och så med det pga massa saker senaste halvåret dock. 
Men annars hade jag inga "löften", inga drömmar om hur saker skulle bli eller hur jag skulle vara. 
Men nu den sista december (det är faktiskt efter midnatt) så måste jag ändå säga att trots att jag inte hade några löften så har allt blivit som jag ville, utan att jag visste om det.
Jag har snart klarat av 1,5 år av juristutbildningen, snart klar med den värsta skolterminen någonsin. En termin som har prövat mig på många olika sätt är jag snart igenom.
- Jag har träffat/kommit närmare några personer som har kommit att bli så otroligt värdefulla för mig och som jag inte vet hur jag skulle klarat av den här hösten utan. 
- Jag har flyttat in i en 3:a med personen som känner mig utan och innan och det känns så jäkla bra.
- Trots att träningstimmarna sen i september skulle kunna räknas på två händer (ingen överdrift) så är jag mer nöjd med mig själv på alla sätt och vis än jag någonsin varit. 
- Jag är lycklig. Jag har tillslut kommit till den punkten då jag insett att jag kan vara lycklig utan att allt är perfekt. Ibland räcker det med vetskapen om att man har de där underbara människorna i sitt liv och man vet att allt kommer att ordna sig. Som Tina fick mig att inse: Jag har haft ett mål, jag skulle in på jurist, det var mitt mål. Jag fixade det förra året och jag har flyttat till Örebro. Nu har jag inga specifika mål kvar i livet. Nu får det bli precis som det blir. Och jag tror faktiskt att det kommer bli  bra. 
 
Happiness
Allmänt | | Kommentera |
Upp